воскресенье, 8 ноября 2020 г.

9. loeng IT juhid

Guido van Rossum

    Guido van Rossum on kuulsus Pythoni keele asutamise poolest. Guido oli esimene inimene kes  sai "Benevolent dictator for life" tiitlit. Seda tiitli antakse nendele inimestele, kellel on õigus teha lõplikku otsused. Juba selle tiitli abil võib julgelt määrata et Guido on "juht". Inimene, kellel on julgust teha oma otsuseid ja vedada mööda oma marsruuti kolleege. Arvestades Python-i edu, võime saada aru, et Guido oskab kuulata teisi inimesi ja teha mõistlikkuid otsuseid, võrreldes, näiteks, Stiiv Jobs-iga, kes alguses käis ainult oma plaani läbi ja kuulas ainult iseendast. 


Timothy Donald Cook

    Tim Cook sai Apple direktoriks pärast Steve Jobs-i surma. Tema juhi oskuste abil Apple muutub sellesse, millesse see praegu on. 2004. aastal Tim Cook oli kõige parem täitevdirektor CNN järgi. Tim Cook-i juhatuse all Apple tõi palju innovatsiooni (näiteks Apple Watch või Apple Pay) ja sel põhjusel võib kindlaga öelda, et Tim Cook on hea argengumootori IT-juhi rolli näide.














Kasutatud allikaid:

https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/66/Guido_van_Rossum_OSCON_2006.jpg
https://en.wikipedia.org/wiki/Guido_van_Rossum
https://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/d/d5/Tim_Cook_2009_cropped.jpg
https://www.iphones.ru/iNotes/395309
https://en.wikipedia.org/wiki/Tim_Cook

Комментариев нет:

Отправить комментарий

15.loeng Eetika ja IT

Technology Code of Conduct  of  Ewing Public School  The Ewing public school create own ethic codex for using internet for their students.  ...